Nuntă regală. Cu cine luptă Prințul Harry pentru inima lui Meghan

Data actualizării: Data publicării:
Prince Harry & Meghan Markle Visit Nottingham
Foto: Guliver/Getty Images

Chiar dacă este prinț al Marii Britanii şi al cincilea în succesiunea la tron, Harry trebuie să împartă inima lui Meghan cu un rival. Din fericire, este vorba de unul patruped. Guy, pe numele său, simpaticul căţel din rasa Beagle locuieşte deja cu cei doi logodnici la palatul Kensington. De partea sa, nepotul reginei Elisabeta nu pare îngrijorat de concurenţă. În fond, a crescut alături corgii reginei şi de şapte ani este vecin cu cockerul fratelui său, prinţul William.

Poate că multă lume nu ştie, dar Meghan Markle şi-a dăruit inima mai întâi lui Guy şi abia după aceea prinţului Harry. Palatul Kensington a dat chiar un anunţ public legat de prezenţa simpaticului câine din rasa Beagle pe domeniul regal. În Canada, de unde provine Guy, proprietara adăpostului din care a fost adoptat, nu-şi mai încape în piele de mândrie.

Dolores Doherty, proprietară adăpost: Nu-mi vine să cred că am un câine de viţă regală! Promit că primul pui va fi al vostru... Sper să-l văd îmbrăcat la patru ace, cum merge spre altar. Chiar îmi doresc asta.

De la vorbă până la faptă este cale lungă şi oricât de revoluţionară este nunta lui Harry cu Meghan, sunt slabe şanse ca micul Guy să ia parte la ceremonii. Pe de altă parte, angajaţii de la adăpostul de câini îşi aduc aminte cât de repede s-au ataşat Meghan şi Guy unul de celălalt.

Clarrie Suraski, voluntar: L-a preluat de la mine, s-a aplecat spre el şi cred că nu a plecat de lângă el toată ziua.

Reporter: De unde crezi că ai ştiut instinctiv că va fi o stăpână bună şi va avea grijă de Guy?

Dolores Doherty, proprietară adăpost: Pentru că ştiam foarte bine acel câine. Întotdeauna sunt atentă la reacţia câinelui, dacă îi place o anumită persoană, dacă merge singur către ea, dacă cere să fie mângâiat, ceea ce s-a întâmplat în cazul lui Meghan, s-a culcuşit lângă ea.

Meghan are doi câini. Guy a fost adoptat pe vremea când ea locuia în Toronto şi juca încă în serialul "Costume". Ambii au devenit vedete pe contul ei de Instagram, închis după ce Meghan a hotărât să se căsătorească cu Harry.

Meghan Markle: Am doi câini care sunt cu mine de destul de mult timp, puii adoptaţi de mine. Unul dintre ei se află acum la nişte prieteni apropiaţi. Celălalt, micuţul meu Guy, este în Marea Britanie, se află aici de ceva vreme.

Una peste alta, Guy este deja parte din tradiţia casei regale, unde câinii de companie sunt nelipsiţi. Cum este cazul cokerului Lupo al lui Kate şi William şi desigur al celor 11 generaţii de corgi deţinuţi de regina Elisabeta de când era adolescentă.

Nuntă regală în Marea Britanie. Prinţul Harry și actriţa Meghan Markle se căsătoresc astăzi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri