O a doua angajată personală de-ale lui Meghan Markle renunță la post. Presă: „Meghan cerea prea mult”

Data actualizării: Data publicării:
The Duchess Of Sussex Visits The Hubb Community Kitchen
FOTO; Gulliver/ Getty Images

Samantha Cohen, consiliera personală a lui Meghan Markle, va renunţa la postul său după ce ducesa de Sussex va naşte în primăvara anului viitor.

The Duchess Of Sussex Visits The Hubb Community Kitchen
FOTO; Gulliver/ Getty Images

Cohen, în vârstă de 50 de ani, este poreclită „The Panther” (pantera, n.r.) datorită firii sale hotărâte. Ea a fost asistentă a reginei Elizabeth înainte de a începe să lucreze pentru prinţul Harry şi Meghan Markle, potrivit News.ro.

Informaţia privind plecarea ei din serviciul ducesei de Sussex a fost confirmată de The Times. Este a doua persoană din echipa lui Markle care renunţă la post în ultimele săptămâni.

Despre Meghan Markle se spune că este foarte dificilă şi o persoană cu care se lucrează greu.

Cohen a lucrat în departamentul de comunicare şi a petrecut 17 ani lucrând pentru familia regală.

Unul dintre rolurile ei este acela de a o învăţa pe Meghan Markle eticheta regală.

De origine australiană, Cohen, care are trei copii, a ocupat un post lăsat vacant de Edward Lane Fox, iar prinţul Harry şi Meghan aparent şi-au dorit-o pentru acesta.

Asistenta personală a ducesei renunţă acum la post după aproximativ şase luni. „Sam va fi o mare pierdere”, a spus o sursă apropiată lui Meghan Markle.

Un alt ajutor al lui Markle, Melissa Toubati, în vârstă de 39 de ani, a demisionat recent. Asistenta franceză a jucat un rol important în succesul nunţii regale. Ea a renunţat la post după ce „a avut de suportat prea multe”.

O sursă a declarat pentru Mirror: „Era supusă unei presiuni prea mari şi devenise prea mult. A avut multe de îndurat. Meghan îi cerea foarte multe şi a făcut-o să plângă”. Toubati lucrase înainte pentru Robbie Williams.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri