O adolescentă a murit încercând să imite comportamentul personajelor din serialul „Euphoria”

Data publicării:
Scenă din filmul Euphoria
Scenă din filmul Euphoria. Foto: Profimedia

O adolescentă de 16 ani care voia să imite comportamentul personajelor din serialul american „Euphoria” a murit în Franţa după ce a ingerat o cantitate mare de medicamente, a declarat marţi pentru AFP o sursă apropiată anchetei deschise în acest caz.

Tragedia s-a produs în casa verişoarei sale de 14 ani, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Tonneins, un orăşel din sud-vestul Franţei. Cele două adolescente au fost găsite a doua zi dimineaţă inconştiente în dormitorul lor, potrivit aceleiaşi surse.

Cea mai în vârstă dintre cele două nu a mai putut fi resuscitată de către serviciile de urgenţă. Verişoara ei, care a fost spitalizată, este în prezent în afara oricărui pericol.

Potrivit primelor elemente ale anchetei, cele două adolescente au vrut să imite comportamentul personajelor din serialul „Euphoria”.

Această producţie HBO extrem de populară, având în centrul său o tânără dependentă de droguri în curs de recuperare, interpretată de Zendaya, urmăreşte mai mulţi elevi de liceu în procesul lor de maturizare.

Pe 9 ianuarie, cu câteva ore înainte de lansarea în SUA a sezonului 2 din „Euphoria”, Zendaya şi-a avertizat fanii că serialul este destinat unui public matur, mai notează sursa citată de Agerpres.

„Ştiu că am mai spus-o şi înainte, dar vreau să repet tuturor că «Euphoria» este destinat unui public matur. Acest sezon, poate chiar mai mult decât precedentul, este deosebit de emoţionant şi abordează subiecte care pot fi dificil de privit”, a scris actriţa în vârstă de 25 de ani pe contul său de Instagram, urmărit de 125 de milioane de fani.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri