O căprioară și un câine au plutit pe apă din Herson până la Odesa. Au fost duși de viitură până la mare pe resturi de plante și lemne

Data actualizării: Data publicării:
caprioara in apa, langa tarm
O căprioară și un câine au plutit pe apă din Herson până la Odesa.

Miracole după tragedia provocată de distrugerea barajului de la Nova Kahovka. O căprioară a supraviețuit miraculos după ce a fost luată de viitură, din regiunea Herson. A plutit până la Marea Neagră și apoi de-a lungul coastei, pe o insulă formată din plante, fiind salvată de oameni tocmai la Odesa.

O căprioară din regiunea Herson a ajuns până la Odesa, după ce a plutit peste 100 de kilometri pe Marea Neagră! Animalul norocos a stat pe o mică insulă, câțiva metri pătrați de vegetație, luată de viitura provocată de detonarea barajului de la Nova Kahovka. A avut și ce să mănânce cât timp a plutit în derivă! Când a ajuns la țărm, mai mulți localnici au încercat să o salveze, dar s-a speriat, a sărit în apă și a înotat singură până la țărm.

Ca și căprioara, un câine a ajuns de la Herson până la Odesa, după ce a plutit pe resturi de lemne strânse de apă. Patrupedul a fost salvat de localnici. Pe plajele din Odesa au apărut chiar și bucăți din casele luate de viitură.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri