O femeie a plătit 50 de euro pe un bilet de avion și a fost singurul pasager de la bordul unui Boeing 737

Data publicării:
karon

O britanică a avut șansa de a fi singurul pasager de la bordul unui avion Jet2, care a decolat din Glasgow spre insula Creta, din Grecia. Femeia a avut parte de tratament VIP la bordul aeronavei care are o capacitate de 189 de pasageri, relatează BBC News.

Karon Grieve a cumpărat un bilet de avion spre Creta cu doar 50 de euro, în ultimul zbor de sezon către insula grecească. Reprezentanții companiei aeriene Jet2 spun că nu este un lucru neobișnuit ca ultimul zbor din an să nu fie ocupat în proporție de 100%, însă că este prima dată când avionul decolează cu un singur pasager la bord.

Femeia călătorește în Creta pentru a scrie un roman polițist. Ea le-a declarat jurnaliștilor de la BBC că a observat imediat cum a ajuns la poarta de îmbarcare că nu mai erau alți pasageri:

„Am ajuns la check-in și i-am întrebat: Câți pasageri mai sunt în avion? Tipul de la check-in a râs și mi-a zis: Hai, ghicește. Am ajuns de la 10 la patru pasageri, dar până la urmă sunteți doar trei. Însă când am ajuns la poarta de îmbarcare, ceilalți nu veniseră”.

Pentru că era singurul pasager din avion, femeia s-a împrietenit imediat cu membrii echipajului de zbor. „Eram cei mai buni prieteni chiar de dinainte să urc în avion. Căpitanul a fost fantastic. A venit și a stat de vorbă cu mine, în timp ce copilotul făcea verificările de rutină. Apoi, de fiecare dată când căpitanul făcea un anunț în zbor, îmi spunea pe nume. Bună, Karon, suntem deasupra Croației, o poți vedea pe partea stângă. Apoi am zburat printr-o furtună cu trăsnete și am fost în spatele avionului să ne uităm pe geam. A fost o experiență incredibilă”, spune britanica.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri