O fiică a lui Marine Le Pen a fost bătută la ieșirea dintr-un club de bowling. Mesajul președintei de extremă dreapta

Data actualizării: Data publicării:
France Honours Attack Victims As The Nation Mourns
PARIS, FRANCE - NOVEMBER 15: French leader of the French Far-right party Front National (FN) Marine Le Pen arrives at the Elysee Presidential Palace for a meeting with French President Francois Hollande on November 15, 2015 in Paris, France. Francois Hollande meets party leaders today after a series of fatal shootings in Paris on Friday. (Photo by Thierry Chesnot/Getty Images)

O fiică a liderei extremei drepte franceze Marine Le Pen şi unul dintre verii ei au fost loviţi cu picioarele şi pumnii în timpul unei altercaţii care a avut loc în noaptea de joi spre vineri în Nanterre, lângă Paris, un anunţat surse din cadrul poliţiei, citate sâmbătă de AFP.

France Honours Attack Victims As The Nation Mourns
Foto: Gulliver/GettyImages

Marine Le Pen a denunţat vineri o "agresiune gratuită" şi a precizat că în acest stadiu "nu deţine niciun element" care să o facă să creadă că fiica ei a fost agresată pentru că este copila preşedintei Uniunii Naţionale (RN, fostul Front Popular), potrivit Agerpres.

Faptele au avut loc în jurul orelor 02:40 AM, la ieşirea dintr-un club de bowling, la doi paşi de prefectura din Nanterre. În timp ce fiica Marinei Le Pen ieşise să ia puţin aer, doi bărbaţi s-au apropiat de ea şi au vrut "să o încălzească, să nu-i fie frig". În acel moment a intervenit vărul ei pentru a-i îndepărta pe indivizi, care l-au lovit, înainte de a o agresa şi pe fiica Marinei Le Pen.

Fiica preşedintei RN, 19 ani, şi vărul ei de 18 ani au fost loviţi cu picioarele şi pumnii în faţă şi în alte zone ale corpului. Tânăra a fost transportată la spital "cu suspiciune de fractură a nasului", potrivit unei surse a poliţiei.

Doi bărbaţi, în vârstă de 32 şi 47 de ani au fost duşi în arest la comisariatul din Nanterre, însărcinat cu ancheta. Ambii erau alcoolizaţi şi în prima fază au negat că au fost la bowling, înainte de a recunoaşte că au trecut pe acolo, fără a face mai multe precizări.

"Din păcate, acesta este cotidianul pentru mulţi dintre compatrioţii noştri şi mulţi dintre taţii şi mamele de familie, care, la fel ca mine, nu mai putem să-i ştim pe copiii noştri la o petrecere studenţească sau cu prietenii liniştită.(...) Cred că aceasta este consecinţa alegerilor politice care au fost făcute de mai mulţi ani", a denunţat Marine Le Pen, care s-a confruntat în finalul alegerilor prezidenţiale din 2017 cu Emmanuel Macron.

Vărul tinerei a depus plângere în aceeaşi noapte, în timp ce fiica Marinei Le Pen ar urma să depună plângere sâmbătă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri