O ghicitoare i-a prezis lui Kate Middelton că se va căsători cu un domn foarte bogat, pe nume William

Data publicării:
william si kate
Foto: Guliver/GettyImages

Kate Middelton a jucat, pe când era la şcoală, într-o piesă de teatru în care o ghicitoare i-a prezis că se va căsători cu un bărbat foarte bogat, pe nume William, şi că va locui la Londra, relatează ziarul spaniol ABC.

william si kate
Foto: Guliver/GettyImages

Piesa de teatru, pusă în scenă pe când Kate avea 13 ani, a ieşit la lumină graţie unui videoclip în care Kate este văzută jucându-şi rolul la şcoala St Andrew din Buckhold. În imagini se vede cum actuala soţie a prinţului William, îmbrăcată într-o bluză albă şi purtând pe cap o coroniţă de flori, este luată de mână de o ghicitoare, care îi citeşte în palmă că în curând va cunoaşte un tânăr arătos, „un domn bogat care se va căsători cu tine”, îi spune femeia.

Ghicitoarea îi prezice de asemenea că va trăi la Londra. „Este tot ceea ce mi-am dorit vreodată”, răspunde personajul lui Kate. Multe dintre lucrurile pe care i le spune ghicitoarea chiar s-au împlinit. Prinţul William şi Kate Middelton s-au cunoscut la colegiul St Salvator's Hall în 2001. Nouă ani mai târziu, şi după câteva despărţiri, cei doi s-au căsătorit.

La doi ani după căsătorie, s-a născut primul lor copil, prinţul George, iar la 2 mai 2015, s-a născut prinţesa Charlotte. Acum, fericitul cuplu aşteaptă cu nerăbdare naşterea celui de-al treilea copil.

Sursa: Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri