O tânără a murit după ce a mâncat un sandviș în avion. Tatăl fetei a sunat-o pe mama ei ca să-și ia adio

Data actualizării: Data publicării:
natasha bun

Un bărbat al cărui fiică a murit după ce a mâncat un sandviș, în avion, cumpărat din aeroport, în Marea Britanie, a povestit cum a fost nevoit să-și sune soția s-o anunțe că fiica lor este pe moarte.

Natasha Ednan-Laperouse a întrat în stop cardiac în timpul unui zbor spre Nisa, după ce a mâncat un sandviș baghetă, cumpărat din aeroportul Heathrow, în 2016, potrivit BBC.

Tatăl ei povestește că simptomele au apărut foarte rapid, „ca o explozie”.

Mi-am sunat soția și i-am spun să-și ia adio de la ea. Știam că o să moară”, a spus el.

Natasha mâncase o baghetă cu anghinare și cremă de măsline, după ce o cumpărase din aeroport, pe 17 iulie, 2016.

Tatăl ei povestește că în timpul zborului British Airways, fata a suferit o alergie severă la semințele de susan din sandviș.

Corpul ei întreg era acoperit de umflături mari și roșii, de parcă ar fi fost înțepată de sute de meduze. Era prima oară când vedeam așa ceva - îmi era clar că avea o reacție alergică foarte puternică. Se simțea foarte rău, după care a început să respire greu”, povestește tatăl fetei.

Bărbatul i-a făcut fiicei sale două injecții cu adrenalină, dar a fost în zadar.

Mi-a spus că tot nu poate să respire, se uita disperată la mine și mi-a zis: Tată ajută-mă, nu pot să respir. Astea au fost ultimele ei cuvinte”, precizează tatăl îndurerat.

Convins că fata va muri, bărbatul și-a sunat soția ca să-și ia adio de la ea.

„E singura șansă să-ți iei adio, mi-a spus. Durerea a început imediat după ce am vorbit cu ea, chiar am leșinat”, spune Tanya, mama adolescentei.

Recent, ancheta a scos la iveală că firma care a produs acel sandviș, Pret a Manger, a fost vinovată că nu a scris pe etichetă că ar putea fi semințe de susan în baghetă.

Nu putem nici măcar să ne imaginăm câtâ durerea simțit familia tinerei, iar suferința va continua”, a transmis șeful executiv al Pret a Manger.

Familia tinerei cere acum să se modifice legea astfel încât mâncarea să fie etichetată într-un mod corect.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri