Obiect suspect, găsit în furgoneta bărbatului care a intrat în mulţime la Münster

Data actualizării: Data publicării:
Driver Kills Three, Injures More In Muenster
Foto: Guliver/GettyImages

Poliţia a descoperit „un obiect suspect” în furgoneta individului care a intrat sâmbătă într-un grup de oameni în oraşul Münster, din vestul Germaniei, a anunțat un purtător de cuvânt al instituţiei, informează Agerpres.

Driver Kills Three, Injures More In Muenster
Foto: Guliver/GettyImages

Deocamdată autoritățile nu au precizat despre ce este vorba. Potrivit dpa, nu este clar despre ce obiect este vorba şi nici dacă reprezintă vreun pericol.

Poliţia a izolat zona pentru a continua ancheta.

Pe de altă parte, Ministerul de Interne german a informat că cel puţin trei persoane şi-au pierdut viaţa după ce o furgonetă a intrat într-un grup de oameni strânşi pe o terasă dintr-un local central din Münster. În acest bilanţ este inclus şi şoferul vehiculului, care s-a sinucis în interiorul furgonetei, împuşcându-se.

Motivele incidentului rămân neclare şi sunt anchetate, notează dpa, care adaugă că circa 30 de oameni au fost răniţi în atacul din acest oraş, care are o populaţie de aproximativ 300.000 de locuitori.

Münster este unul dintre cele mai importante centre universitare din Germania, cu circa 50.000 de studenţi, iar centrul oraşului este împânzit de baruri, restaurante şi instituţii culturale.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri