Pamela Anderson îl acuză pe ministrul italian de Interne că „încurajează fascismul”. Reacția scandaloasă a lui Salvini

Data publicării:
Pamela Anderson GettyImages-103195365

Celebra actriță Pamela Anderson, vedetă a serialului Baywatch, l-a acuzat pe Matteo Salvini, ministrul italian de Interne, că sugerează o întoarcere la fascism.

Comedy Central Roast Of David Hasselhoff - Show
Foto: Guliver/Getty Images

Pamela Anderson a declarat într-o serie de tweet-uri că „trendul actual” din Italia amintește de climatul Europei din 1930.

„Italia este o țară frumoasă, pe care o iubesc, de la mâncare la industria modei, de la istorie la artă, dar sunt foarte îngrijorată de trendul actual care amintește de anii '30”, a scris actrița de origine canadiană pe Twitter.

„Frica și nesiguranța în toate segmentele din societate, atacurile zilnice la adresa refugiaților și migranților, adâncirea crizei economice...”, a adăugat ea, potrivit The Telegraph.

El a răspuns criticilor venit din partea actriței printr-un mesaj sarcastic: „Astăzi am fost atacat de un important politician american: Pamela Anderson. Îmi plăcea de ea când obișnuia să poarte costum de baie”.

Matteo Salvini
Foto: Guliver/GettyImages

Matteo Salvini a dublat popularitatea partidului, Liga Nordului, de la câștigarea alegerilor, de la 17 la 34%. De altfel, și-a eclipsat partenerii de guvernare, Mișcarea 5 Stele, prin propagarea mesajlor sale populiste pe rețelele de socializare, precizează sursa citată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri