Parlamentul Marii Britanii a declarat „stare de urgență” din cauza schimbărilor climatice

Data publicării:
seceta

Starea de urgenţă din cauza schimbărilor climatice a fost declarată de către parlamentul Marii Britanii în urma masivelor proteste din ultimele săptămâni. Este însă doar un gest simbolic care nu obligă guvernul de la Londra să ia vreo măsură în acest sens.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Liderul opoziţiei a înaintat moţiunea privind declararea stării de urgenţă. Jeremy Corbyn a avertizat că trebuie luate măsuri rapide şi eficiente pentru a proteja mediul înconjurător pentru generaţiile viitoare.

Jeremy Corbyn, liderul opoziţiei: Nu avem timp de pierdut. Trecem printr-o criză legată de mediul înconjurător care va scăpa de sub control dacă nu luăm măsuri rapide şi eficiente acum. Nu mai este vorba despre viitorul îndepărtat, ci despre distrugerea ireversibilă a mediului în timpul vieţilor noastre. Tinerii ştiu acest lucru. Ei au cel mai mult de pierdut. Suntem martorii unei creşteri fără precedent a activismului pentru mediu cu grupuri precum "Extinction Rebellion" care îi forţează pe politicienii din această clădire să asculte. Ele reprezintă un amplu şi cred, foarte necesar, apel de trezire.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri