Patru suspecți au fost arestați în legătura cu moartea celor doi ciobani români, în Italia

Data actualizării: Data publicării:
302056_image

Patru bărbați au fost arestaţi, luni, în legătură cu uciderea celor doi ciobani români - Costel Cornel Calinciuc, în vârstă de 38 de ani, şi Constantin Doru Olaru, în vârstă de 28 de ani - în Italia. Cei doi români au fost găsiţi morţi, marţea trecută, pe un câmp din apropierea localităţii Chivasso.

gpic1_302628_image
gpic1_302628_image

Trei fraţi cu vârste cuprinse între 25 şi 30 de ani, Daniele Bergero, Romano Bergero, Piero Bergero, împreună cu un al patrulea suspect, Alex Bianciotto, au fost arestaţi, relatează quotidianocanavese.it.

Autorităţile italiene au spus că mezinul familiei Bergero, care nu a fost implicat în crimă, a fost agresat de doi ciobani români când se afla cu oile la păscut, în comuna Foglizzo.

Ca să se răzbune, cei patru italieni, ciobani la rândul lor, i-au omorât în bătaie pe cei doi români.

Potrivit anchetatorilor, trupurile celor doi au fost descoperite la o distanță de 500 de metri unul de celălalt, în direcții opuse, ca și cum ar fi încercat să fugă de agresori. Presa italiană scrie că, pe lângă loviturile de cuțit, cei doi au fost și bătuți violent.

Pe lângă faptul că i-au ucis pe cei doi ciobani, agresorii au ars și rulota în care aceștia locuiau, cel mai probabil pentru a ascunde eventuale indicii.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri