Poliţia britanică: Explozie "minoră" la metroul din Londra

Data publicării:
Aftermath Of The London Bridge Terror Attacks
LONDON, ENGLAND - JUNE 05: Forensic officers continue their work along Borough High Street following the June 3rd terror attack on June 5, 2017 in London, England. Seven people were killed and at least 48 injured in terror attacks on London Bridge and Borough Market. Three attackers were shot dead by armed police. (Photo by Jack Taylor/Getty Images)

Poliţia britanică a anunţat marţi că investighează cauzele unei "explozii minore" produse în cursul serii la metroul din Londra, care s-a soldat cu rănirea uşoară a câtorva persoane, dar care nu ar avea legătură cu terorismul, transmite AFP.

Aftermath Of The London Bridge Terror Attacks
FOTO: Getty Images

Poliţia Metropolitană a precizat că un apel primit la ora locală 19,03 făcea referire "la o explozie" la staţia Southgate din nordul Londrei. Urmare apelului, la faţa locului au fost trimise echipaje de poliţie, precum şi pompieri şi ambulanţe. Un cordon de securitate a fost instalat, oprind accesul în staţie.

"Este în curs o anchetă pentru a stabili cauza exploziei semnalate, care pare a fi fost minoră", a indicat Scotland Yard. adăugând că nu are cunoştinţă de vreo rănire gravă.
Poliţia britanică a Transporturilor a arătat totodată, pe Twitter, că nu crede că incidentul ar fi legat de terorism.

Serviciul de ambulanţă din Londra a declarat că a acordat îngrijiri la faţa locului, "pentru răni minore", unui număr de trei persoane, în timp ce alţi doi oameni au fost transportaţi la spital.

Pe Twitter, adaugă AFP, unii utilizatori au descris scene de panică la Southgate. "Am simţit un miros de ars (ca de cauciuc) şi am văzut mai mulţi oameni care se grăbeau spre ieşiri", a relatat unul dintre aceştia.

Sursa: Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Te-ar putea interesa și:
London Underground Staff Hold A 24 Hour Strike Over Roster Changes
Un încărcător de mobil a stârnit panică la metroul londonez
DJwAIOoXkAAOlfS
VIDEO. Atentat terorist la metroul din Londra. 22 de răniți
Partenerii noștri