Premierul britanic David Cameron, scos la vânzare pe Ebay

Data publicării:
David Cameron GettyImages-501861032-1

  Foto: MichaelFishy/Imgur

Anunțul a fost scos de pe Ebay la momentul publicării acestei știri, dar au supraviețuit capturile realizate de un utilizator al platformei Imgur.

De asemenea, anunțul a fost publicat la categoria „statui și ornamente de grădină”. Cel care l-a scos la vânzare pe premierul britanic a precizat că David Cameron va avea nevoie să „fie îngrijit cu dragoste” și că poate fi ridicat din centrul Londrei. 

 Foto: MichaelFishy/Imgur

Sute de britanici s-au adunat, sâmbătă, în faţa clădirii din Downing Street numărul 10 pentru a cere demisia premierului David Cameron.

Acesta este contestat de tot mai mulţi britanici după ce în presă au apărut informaţii despre averea familiei sale, plasată într-un offshore din Panama, de către tatăl actualului lider al guvernului de la Londra. Manifestanţii au scandat lozinci împotriva şefului guvernului britanic şi au purtat pancarte cu mesaje în care se cere demisia lui David Cameron.

Iniţial, David Cameron a spus că averea familiei e o afacere privată, despre care nu doreşte să comenteze nimic. A spus apoi că personal, ,,nu deţine acţiuni", referindu-se doar la prezent. A treia zi, premierul britanic a revenit: nici el, nici familia sa nu au şi nu vor avea beneficii de pe urma acţiunilor din offshore.

După ce presa a prezentat o întreagă schemă a afacerilor familiei Cameron, premierul britanic a fost nevoit să revină cu o a patra declaraţie, în care a dat, în sfârşit, detalii despre trecut. David Cameron a recunoscut că a primit moştenire de la tatăl său, Ian Cameron, fost broker la bursă, 300.000 de lire sterline.

Deşi multe voci i-au cerut demisia, premierul nu a rostit niciun cuvânt despre acest lucru. Contestat chiar şi în rândurile propriului partid, David Cameron are nevoie de toată credibilitatea pentru a convinge electoratul să voteze pentru rămânerea Marii Britanii în UE, la referendumul din 23 iunie.


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri