Premierul moldovean riscă să fie pus sub învinuire

Data publicării:
chiril gaburici - 7263664-Mediafax Foto-Radu Stefan

FOTO: Mediafax Foto

Concluziile expertizei au fost deja trimise Procuraturii, iar premierul moldovean riscă să fie pus sub învinuire, spun jurnaliştii moldoveni.

Chiril Gaburici a recunoscut anterior că nu are diplomă de Bacalaureat.

Cine este Chiril Gaburici

Chiril Gaburici s-a născut pe 23 noiembrie 1976 în satul Logăneşti, raionul Hânceşti. După un şir de manageri străini, a fost primul moldovean din conducerea companiei „Moldcell”,relatează Unimedia.

În 2012 a plecat la Azercell, în Azerbaidjan, companie pe care a condus-o până la sfârșitul anului 2014. Potrivit presei azere, lui Gaburici i-a expirat contractul și nu a mai dorit să-l prelungească. De altfel, presa azeră a informat cu promptitudine că fostul director Azercell ar putea deveni premier al Republicii Moldova.

„Am reuşit până acum să realizez programul minim: am sădit copacul, am săpat fântâna, mi-am construit casa, mi-am găsit o soţie extraordinară, cu care creştem doi feciori dragi…şi… am fost numit în fruntea unei afaceri de milioane la doar 31 ani”, declara Chiril Gaburici într-un interviu pentru VIP Magazin.

Chiril Gaburici este economist de profesie şi un împătimit al tehnologiilor noi şi al maşinilor sportive.

„Filosofia unui şef bun – elaborând strategii şi implementând proiecte grandioase să nu ignori detaliile, să consulţi experţii şi să-ţi asumi responsabilitatea pentru deciziile luate. Îmi pare rău de faptul că ziua are doar 24 ore, insuficiente pentru a munci şi a sta cu familia”, mai declara Chiril Gaburici pentru sursa citată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri