Preşedinta Băncii Centrale Europene, Christine Lagarde, a fost rănită într-un accident rutier după summitul de la Bruxelles

Data actualizării: Data publicării:
profimedia-0700274155
Preşedintele Băncii Centrale Europene, Christine Lagarde. Foto: Profimedia Images

Preşedinta Băncii Centrale Europene (BCE), Christine Lagarde, a fost uşor rănită într-un accident rutier survenit vinerea trecută, a anunţat marţi un purtător de cuvânt al instituţiei.

"Maşina preşedintei a fost implicată într-un accident vineri după-amiază după plecarea de la summitul european de la Bruxelles", a menţionat purtătorul de cuvânt într-un mesaj transmis agenţiei France Presse și citat de Agerpres.

Christine Lagarde, care era pasager în vehicul, a suferit "o rană minoră şi - în urma unui examen medical - poartă un guler cervical şi în acest timp îşi desfăşoară toate activităţile normal", afirmă sursa citată, care adaugă că niciun alt ocupant al vehiculului nu a fost grav rănit.

Şefa BCE a participat marţi la Frankfurt la un eveniment al Băncii Reglementelor Internaţionale, care inaugurează un centru dedicat inovaţiei tehnologice în serviciile financiare împreună cu cele 20 de bănci centrale membre ale zonei euro.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri