Primul fotomodel L'Oreal cu hijab s-a retras după ce a fost criticată pentru declarații controversate

Data actualizării: Data publicării:
amena instagram
FOTO: BBC

O blogăriță de frumusețe, care urma să fie prima femeie cu hijab ce promovează produse de înfrumusețare a părului, a anunțat că se retrage din campania L'Oreal, după ce mai mulți internauți au criticat-o pentru niște declarații controversate, făcute de tânără în 2014.

amena instagram
FOTO: BBC

Fotomodelul britanic Amena Khan a anunțat că va renunța la campania L'Oreal, în care era implicată, după ce mai mulți internauți au criticat-o pentru niște postări pe Twitter, din 2014, considerate „anti-Israel”, potrivit BBC.

Cu câteva zile înainte să se retragă, tânăra părea entuziasmată să fie prima femeie cu hijab dintr-o reclamă pentru produse de îngrijire a părului.

Fotomodelul a explicat pe Instagram că mesajul pozitiv care trebuia transmis de această campanie a fost umbrit de comentariile negative a multor utilizatori de internet.

De asemenea, tânăra cere scuze pentru acele postări, în care își exprima părerile anti-Israel, care au „supărat și rănit” oamenii.

Un purtător de cuvânt al L'Oreal a declarat: „Apreciem că Amena a cerut scuze pentru acele postări. Firma L'Oreal promovează toleranța și respectul pentru toți oamenii. Suntem de acord cu decizia ei de a se retrage din campanie”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri