Sari la conținut

Prințesa „refuzată de universitate, dar primită după ce au realizat cine e”

Prințesa Eugenie a fost inițial refuzată de Universitatea Newcastle, până când responsabilul de admitere și-a dat seama că e de viță nobilă.

princess eugenie

FOTO: Huffington Post

Un membru al universității a dezvăluit recent că prințesa „nu a fost îndeajuns de bună” pentru a fi admisă la Facultarea de Literatura Engleză. Asta s-a întâmplat pentru că cel care se ocupa cu admiterea studențior nu știa că este vorba de Eugenie, nepoata reginei Elisabeta a II-a, notează The Telegraph.

Cei de la universitatea au fost „îngroziți” când au aflat că a fost respinsă prințesa Eugenie, așa că i-au oferit la scurt timp un loc pentru o altă diplomă.

Persoana care a respins-o pe prințesă este de cetățenie italiană, neștiind că este vorba de prințesa de Eugenie de York.

Informația a ieșit la suprafață abia acum, deși prințesa a absolvit facultatea și și-a primit diploma în literatură, istoria artei și politică la Universitatea Newcastle, în 2012.

Pe aceeași temă

Luare de ostatici în Newcastle

Un bărbat înarmat cu un cuțit a luat ostatici mai mulți oameni, vineri dimineață, într-un centru pentru ocuparea forței...