Prinții Harry și William au transmis luni un mesaj despre relația lor, după ce presa l-ar fi acuzat pe William de „bullying”

Data actualizării: Data publicării:
printul harry william duce sussex cambdridge
Foto: GettyImages

Prinții Harry și William au negat zvonurile conform căreia ruptura din familia regală l-ar fi determinat pe prințul William să aibă o atitudine ironică la adresa fratelui său.

Într-o declarație de presă comună, purtătorii de cuvânt ai ducilor de Sussex și de Cambridge transmit: „În ciuda negării clare, o poveste falsă a apărut într-o publicație britanică astăzi speculând despre relația dintre ducele de Sussex și ducele de Cambridge. Pentru frații care sunt preocupați în profunzime de problema sănătății mintate, utilizarea unui limbaj care instigă este ofensator și are potențial de a răni”, potrivit CNN.

Publicația britanică ar fi scris că ducele și ducesa de Sussex, Harry și Meghan, au fost „dați la o parte” de atitudinea de „bullying” a lui William.

Prințul Harry se va întâlni luni cu Elisabeta a II-a 

Prinţul Harry al Marii Britanii se va întâlni luni cu regina Elisabeta a II-a şi cu alţi membri de rang înalt ai casei regale britanice pentru a discuta despre planul său de a renunţa la o parte din îndatoririle lui regale.

Regina britanică va purta aceste discuţii cu nepotul ei pe domeniul Sandringham din estul Angliei, unde va fi abordată chestiunea viitoarelor roluri oficiale care le vor reveni lui Harry, în vârstă de 35 de ani, şi Meghan, în vârstă de 38 de ani, au anunţat BBC şi alte companii mass-media din Marea Britanie, citând surse din familia regală.

Palatul Buckingham şi ducii de Sussex nu au confirmat această întrevedere.

Mulţi comentatori şi marile tabloide britanice au criticat planurile cuplului princiar de a renunţa la o parte din îndatoririle lor regale.

Criticile s-au intensificat vineri, după ce Palatul Buckingham a confirmat că fosta actriţă americană Meghan Markle a luat avionul spre Canada, unde a locuit mai mulţi ani în timp ce filma pentru popularul serial de televiziune "Suits".

Redactor: C.T.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri