Prințul Charles a dezvăluit unul dintre cele mai dramatice momente din viața sa

Data actualizării: Data publicării:
GettyImages-printul charles trist 1

Prinţul Charles al Marii Britanii a povestit, într-un interviu televizat, despre unul dintre cele mai dramatice momente din viaţa sa. Este vorba de decesul primul său cal de curse, în 1981.

Moştenitorul tronului britanic spune că durerea a fost copleşitoare atunci, mai ales că armăsarul s-a stins în braţele sale. Momentul a fost relatat într-una dintre biografiile sale autorizate şi de Prinţesa Diana, care a fost de faţă la incident.

În timp ce îl urmărea pe Prinţul Chales, logodnicul său de atunci, Diana povestea că a avut o premoniţie că animalul avea să facă infarct şi să moară. Ceea ce s-a şi întâmplat câteva secunde mai târziu.

Totuşi, în interviul pentru ITV, Prinţul Charles nu aminteşte nimic de fosta sa soţie, care i-a stat alături în acele momente dureroase.

„Ieşeam la galop de dimineaţă. Se descurca minunat. Galopam în sus pe deal, iar în vârf ne opream. Când mergeam acasă, ţopăia mereu. Nu se oprea, era caracteristic. Dar în acea dimineaţă, când am ajuns în vârf, nu a ţopăit. Mi s-a părut straniu. Încetinea din ce în ce mai mult. Toţi au ţipat la mine să mă dau jos. Nu am uitat niciodată cum s-a prăbuşit. I-am ţinut capul în timp ce viaţa îl părăsea. Nu puteam să suport. Vedeam cum se stinge lumina ochilor. Era să mă copleşească. Nu mi se mai întâmplase aşa ceva”, mărturisește Prinţul Charles al Marii Britanii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri