Sari la conținut

Prinţul Harry, implicat într-un accident rutier, la Londra

Prinţul Harry a fost implicat într-un accident rutier spectaculos, după ce unul dintre motocicliştii din garda de securitate s-a ciocnit frontal cu un taxi, în momentul în care coloana oficială a acestuia se îndrepta spre un angajament oficial, joi, la Londra.

Prinţul britanic, al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, a părut extrem de şocat în momentul în care bodyguarzii săi au acordat primul ajutor atât taximetristului - care îşi pierduse cunoştinţa şi a fost scos din vehicul după intervenţia echipajelor de descarcerare -, cât şi poliţistului motociclist, care a fost catapultat prin aer pe o distanţă de aproximativ 9 metri, relatează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. 

Fotografiile făcute după accident, care a avut loc în centrul Londrei, prezintă motocicleta poliţistului pur şi simplu implantată pe jumătate în acel taxi - un automobil Toyota Prius alb -, în timp ce şoferul acestuia zăcea în interior lipsit de cunoştinţă şi înconjurat de airbaig-uri.

Potrivit unui martor, automobilul Range Rover al prinţului, care îl transporta pe acesta la un eveniment din cadrul "Invictus Games" în nordul Londrei, a părăsit imediat locul accidentului. Şoferul acestuia, acţionând conform regulilor învăţate în programele de pregătire contra atentatelor teroriste, a depăşit în mare viteză cele două vehicule avariate şi a oprit la următorul semafor, aflat la o distanţă de câteva sute de metri.

Pe aceeași temă