VIDEO | Protest sexy când Berlusconi a venit la vot

Data actualizării: Data publicării:
protest sexi

O femeie topless a protestat faţă de Berlusconi având scris pe corp mesajul „Berlusconi, ai expirat” atunci când liderul Forza Italia a votat în Milano, scrie Daily Express.

Femeia s-a urcat pe masa din secţia de votare unde fostul prim-ministru şi-a exercitat dreptul la vot şi a expus mesajul. Forţele de securitate l-au îndepărtat pe Berlusconi de femeie în timp ce era fotografiată de jurnalişti.

Protestul este similar cu cel din timpul alegerilor din 2013 atunci când un grup de femei topless au fost îndepărtate de poliţie după ce au protestat faţă de fostul prim-ministru. Atunci, protestatarele au strigat „De ajuns!” în timp ce Berlusconi vota.

În paralel, înainte să voteze la Milano, Berlusconi s-a arătat îngrijorat de cozile de la secţiile de votare, scrie Corriere della Serra.

„Durează foarte mult să votezi aşa că mă tem că vor fi multe cozi în seara aceasta şi astfel s-ar putea ca mulţi oameni să nu apuce să voteze”, a spus Berlusconi.

În Palermo, preşedinţii secţiilor de votare din două cartiere ale oraşului au fost nevoiţi să le ceară cetăţenilor să revină după-amiază pentru a vota după ce le-au fost transmise buletinele de vot greşite.

Conform oficialilor care controlează operaţiunile de vot, secţiile de votare au primit documentele destinate altei circumscripţii electorale.

Oficialii şi-au dat seama de eroare atunci când au observat că documentele nu conţineau numele preşedintelui senatului, Pietro Grasso, liderul coaliţiei de stânga Liberi E Uguali. Peste 200.000 de buletine de vot au trebuit retipărite şi trimise către secţiile de votare implicate.

Grasso şi-a arătat nemulţumirea pe Twitter spunând: „În cea mai importantă zi pentru o democraţie, aceste întârzieri şi greşeli sunt inacceptabile. Sper că nu va fi afectată prezenţa la vot”.

Până la ora locală 12:00, prezenţa la vot era de 19%. Următoarea estimare este aşteptată la ora locală 19:00 (20:00 ora României).

Sursa: Digi24, News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri