Protestele antiguvernamentale de la Chișinău intră, la propriu, în faza murdară

Data publicării:
sediu pldm

Ulterior imaginile video au fost postate pe o rețea de socializare de către liderul Partidul Nostru (prorus), Renato Usatîi. Acesta din urmă a negat, totuși, orice implicare.

Serviciul de Presă al PLDM a venit cu o reacție în care susține că „imaginile înregistrate de camerele de supraveghere de la sediul PLDM demonstrează clar că este vorba despre o provocare. Regretabil faptul că unii au coborât atât de jos. Este un exemplu că unii au încetat sa pună mintea în mişcare şi gândesc cu alte părţi ale corpului. Faptul că aceste provocări sunt mediatizate cu insistenţă de Usatîi ne duc cu gândul la regizorul din umbră al acestui spectacol şi ne conving încă o dată că unii nu doresc să trăiască într-o ţară normală.

Îi atenţionăm că suntem suficienţi şi motivaţi de a nu le permite să transforme ţara în mizerie şi poligon al violenţelor. Astăzi ne-am convins că faptele vorbesc de la sine şi demonstrează care este faţa lor adevărată”, se menționează în comunicatul PLDM.

Inițial, autoritățile au vorbit despre un accident. Potrivit șefului serviciului de presă al Direcției de Poliție Chișinău, Adrian Jovmir, șoferul unei mașini care deservea WC-urile publice s-ar fi izbit de un stâlp, după ce a scăpat utilitara de sub control, potrivit UNIMEDIA.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri