Regina Elisabeta a II-a a făcut aluzii la Brexit și la tensiunile din familia regală în mesajul de Crăciun

Data publicării:
regina elisabeta mesaj craciun
Foto: Captura video / Facebook - The Royal Family

Regina Elisabeta a II-a și familia regală au păstrat tradiția și anul acesta. Suverana, prințul moștenitor Charles și soția lui Camilla, apoi ducii de Cambrige și copiii lor George și Charlotte, au mers la slujba de Crăciun la biserica de pe domeniul privat al reginei, Sandringham.

Marii absenți au fost ducii de Sussex. Prințul Harry, soția sa Meghan și micuțul Archie nu se află anul acesta la Sandringham. Ei petrec Crăciunul în Canada.

În discursul de Crăciun, regina a asemănat anul 2019 cu un drum cu hârtoape. Aluzie și la situațiile tensionate din familia regală, dar și la criza Brexit. O altă aluzie la Brexit pare să fie fraza cheie în care suverana afirmă că schimbările durabile sunt asigurate de pașii mărunți, de zi cu zi, nu de salturi uriașe, care pot aduce dezechilibre pe măsură.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii: Acum, când privim cu toții spre începutul unui nou deceniu, merită să ne amintim că de multe ori pașii mărunți, nu salturile uriașe, aduc cele mai durabile schimbări. Desigur, drumul nu este întotdeauna lin și uneori, în acest an, a părut unul plin de obstacole. Vă urez un Crăciun fericit!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri