Român condamnat la 11 ani de închisoare în Marea Britanie, după ce a bătut 3 femei și a furat două console de jocuri și un decodor TV

Data publicării:
hot
Român condamnat la 11 ani de închisoare în Marea Britanie. Foto: Captură video

Un român a fost condamnat la 11 ani de închisoare în Marea Britanie pentru că s-a dat curier, a intrat peste trei femei în casă, le-a bătut cu brutalitate și le-a jefuit. Bărbatul de 36 de ani a comis aceste fapte în septembrie 2019, dar a fugit în România a doua zi.

Bărbatul a fost găsit de poliție abia anul acesta și a fost extrădat în Regatul Unit. El mai avea și alte condamnări în România, Italia și Ungaria.

Judecătorul care a dat sentința a spus că românul a comis un atac șocant și sălbatic. Una dintre femeile bătute s-a ales cu două hemoragii craniene. Alta a avut o fractură de orbită oculară. Iar toate trei au rămas cu traume emoționale profunde. Totul pentru două console de jocuri și un decodor de TV prin satelit, ce a furat bărbatul din casa femeilor pe care le-a bătut.

Avocatul victimelor: Sunt încântat de sentință. Hornea a primit un număr mare de ani în care să se gândească la ce a făcut. Sper că va profita de ofertele de reabilitare pe care le va primi în închisoare. Este o tip foarte rar de infracțiune. Oamenii nu trebuie să se teamă mereu că următoarea persoană care le va bate la ușă a venit să-i jefuiască.

 

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri