Și-a mințit soția că a câștigat la loto și că a fost răpit de români, ca să nu-l părăsească

Data publicării:
loterie italia_shutterstock_1064646140
Foto: Shutterstock

Pentru că risca să-și piardă familia, un italian în vârstă de 56 de ani și-a păcălit rudele că a câștigat 5 milioane de euro la loterie și și-a înscenat inclusiv o răpire, ca totul să pară mai real. În rolurile secundare erau doi români imaginari, răufăcătorii.

loterie italia_shutterstock_1064646140
Foto: Shutterstock

Păcăleala a durat mai bine de un an și s-a sfârșit luna trecută, când bărbatul din orășelul Pero, de lângă Milano, s-a prezentat într-o cazarmă a Carabinierilor și a povestit cum doi români l-au răpit și sechestrat ca să-i fure "lozul" norocos, transmite Sergiu Balaban, corespondent Digi24 în Italia.

Chiar dacă au plecat cu ancheta din punctul în care toată lumea credea că italianul este noul milionar al localității, nu le-a luat mult să-și dea seama că ceva este în neregulă.

Falsul milionar a inventat povestea pe loc, din lipsă de idei, când soția i-ar fi propus să meargă la bancă pentru a încasa banii de la loterie.

Speriat, a dispărut o zi și, pentru că nu avea cum să justifice totul, a inventat răpirea. Acesta a recunoscut, sub presiunea forțelor de ordine, că a inventat povestea ca să-și recucerească soția.

Sursa: MilanoToday

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri