Silvio Berlusconi îi va plăti fostei soţii o indemnizaţie lunară de 1,4 milioane de euro

Data publicării:
Silvio Berlusconi - AFP Mediafax Foto-FILIPPO MONTEFORTE

Foto: Mediafax

Judecătoarea Anna Maria di Oreste, de la Tribunalul din Monza (Milano), a respins cererea avocatului Veronicăi Lario privind o indemnizaţie lunară de trei milioane de euro. Magistratul a decis că Silvio Berlusconi trebuie să îi plătească fostei soţii 1,4 milioane de euro lunar, relatează Mediafax.

„Veronica Lario, învinsă în procesul de partaj cu Silvio Berlusconi: va primi "doar" 1,4 milioane pe lună...”, a titrat ironic cotidianul Corriere della Sera.

În 2012, Tribunalul din Milano stabilea ca Veronica Lario să primească aproximativ trei milioane de euro pe lună (100.000 de euro pe zi), cuantumul indemnizaţiei ridicându-se la 36 de milioane de euro pe an. Silvio Berlusconi va păstra întregul patrimoniu imobiliar, inclusiv Vila Arcore, estimată la 78 de milioane de euro şi situată în localitatea Macherio (provincia Monza, o zonă de lux la periferia nordică a oraşului Milano).

Veronica Lario (în vârstă de 58 de ani) a intentat divorţ de Silvio Berlusconi (78 de ani) în mai 2009, după 19 ani de căsătorie şi după o serie de aventuri extraconjugale ale liderului politic italian care au culminat cu participarea acestuia la petrecerea de majorat a unei adolescente, Noemi Letizia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri