Smartphone-ul românesc Allview, lansat la Barcelona

Data publicării:
tel destept

Cu siguranță, nu de puține ori am fost nevoiți să ștergem poze sau clipuri numai pentru a face loc unor noi amintiri. Această alegere dificila poate deveni de acum istorie, pentru doar 200 de dolari.

„Soluția este oferită de cei de la Sandisk, care au creat un card micro SD cu o capacitate uimitoare de 128 de giga. Acest card micro SD este rezistent la şoc, la razele X, la apă, la praf şi la expunerea la temperatură. Este atât de mic, încât ai nevoie de lupă pentru a-l vedea”, a explicat corespondentul Digi24 la Madrid Ciprian Bălțoiu.

Cardul poate fi introdus în telefoane, tablete, aparate foto și alte gadgeturi. Permite înregistrarea a 16 ore de video în Full HD, 7.500 melodii, 3.200 fotografii și peste 125 de aplicații.

La Congresul de telefonie mobilă de la Barcelona participă şi 14 companii româneşti.

Braşovenii de la Allview prezintă un telefon care are multe dintre caracteristici similare cu Galaxy Note 3. În plus, o cameră frontală de 8 mega şi una în spate de 16 megapixeli. Un ecran full HD de 5,5 inch şi, foarte important, un preţ cu aproximativ 300 de euro mai mic decât cel al unui Samsung Galaxy Note 3.

Pe lânga telefoanele de la Allview, la expoziție mai sunt prezentate diverse softuri inedite, create de firme românești, printre care și cele pentru organizarea activitații într-o companie. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri