Sosia lui David Schwimmer din „Friends” a ajuns la închisoare

Data actualizării: Data publicării:
actorul david schwimmer si hotul care ii seamana perfect
Foto: Capturi Twitter

Un bărbat iranian care seamănă cu actorul David Schwimmer din serialul Friends a fost condamnat joi la închisoare, transmite BBC. El a devenit cunoscut în întreaga lume după ce, în luna octombrie a anului trecut, polițiștii englezi au difuzat o înregistrare în timp ce încerca să fure mai multe doze de bere dintr-un magazin.

Abdulah Husseini, în vârstă de 36 de ani, a fost condamnat la nouă luni de închisoare pentru furt și fraudă, după ce a intrat într-un restaurant și a furat un portofel lăsat nesupravegheat de către un client.

Ulterior, el a făcut două plăți cu cardul bancar furat, fiind văzut cărând mai multe doze de bere într-un supermarket.

De altfel, așa a și devenit cunoscut în întreaga lume, anul trecut, după ce a fost surprins pe camerele de supraveghere dintr-un magazin, în timp ce fura un bax de bere.

Judecătorul care l-a condamnat acum la închisoare l-a descris pe bărbat ca fiind „un hoț nomad”.

Începând din 2008, bărbatul a fost pedepsit pentru alte 32 de infracțiuni. Cea mai cunoscută infracțiune a fost cea din octombrie 2018, când polițiștii din Blackpool au postat pe Facebook o fotografie cu el, pentru ca oamenii să-i ajute la prinderea lui.

El era surprins în timp ce fura un bax de bere. La câteva minute de la publicarea imaginii, oamenii au observat că bărbatul seamănă foarte bine cu personajul Ross Geller din serialul Friends.

Postarea a devenit virală, fiind distribuită de peste 11 milioane de ori, iar actorul David Schwimmer a recreat momentul cu baxul de bere.

Redactor web: George Costiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri