Suspectul în cazul româncei ucise în Italia a fost reținut

Data publicării:
pod romanca ucisa italia-1

Polițiștii italieni au descins în cursul nopții la locuința din Florența a suspectului și l-au reținut. Este, cum se bănuia, un bărbat între 50-60 de ani, cu calviție, aparent liniștit. Este foarte probabil, după cum l-au descris profilerii, să aibă probleme psihice și disfuncții sexuale.

Operațiunea poliției italiene a fost posibilă grație și informațiilor furnizate de polițiștii români din Italia. Aceștia au strâns date din România despre victimă, ceea ce le-a permis autorităților să stea de vorbă cu persoanele din cercul de cunoscuți de la Florența ai femeii. 

De cazul româncei ucise la Florența se ocupă un cunoscut procuror italian, care, în anii 80, a reușit să prindă un criminal în serie responsabil pentru uciderea a opt fete.

Suspectul în cazul româncei ucise este bănuit de alte cinci-șase atacuri similare. Peste tot unde a acționat, el a lăsat probe de ADN și își imobiliza, de obicei, victimele legându-le cu scoci.

Presa din Italia scrie că suspectul ar fi instalator, locuia în preajma unui spital și deja ar fi admis unele fapte care i se reproșează.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri