Tămâie înlocuită cu marijuana. Preotul și enoriașii au ajuns la spital 

Data actualizării: Data publicării:
shutterstock_289714049

Preotul și câțiva enoriași ai unei mici biserici din Chieti, un oraș situat în centrul Italiei, au ajuns la spital după slujba de duminică. Cu toții erau într-un stadiu evident de confuzie. Rezultatul examenelor medicale i-a lăsat mască pe pacienți, pe medici, dar și pe jurnaliștii care au făcut publică povestea: cu toții au fost intoxicați cu marijuana. Deși pare greu de crezut, ei au fost drogați fără să știe.

Medical Marijuana Club Seeks Site In Fisherman's Wharf
Foto: Gulliver/ Getty Images

Câțiva tineri ar fi înlocuit, în glumă, tămâia cu marijuana înainte de slujbă, scrie il Giornale.it. În acest fel, atunci când preotul a aprins substanța, biserica s-a umplut de fum și toți cei prezenți au fost intoxicați și au intrat într-o stare de confuzie.

Starea lor de sănătate este bună, însă tinerii sunt căutați acum în tot orașul și vor da explicații în fața Carabinierilor atunci când vor fi găsiți.

Citiți și    Adevărata miză a Ordonanței privind amnistia și grațierea: Bunuri de 2 miliarde de euro sechestrate de DNA se vor întoarce la ”victimele abuzurilor statului paralel”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri