Sari la conținut

Tânăra răpită la Milano a fost amenințată că va fi dată hrană tigrilor

Apar noi detalii în cazul britanicei de 20 de ani care a fost răpită de pe stradă în Milano. Tânăra a declarat că cel puțin trei fete pe săptămână ajung în țările arabe, iar când cumpărătorul se satură de ele, pot ajunge hrană pentru tigri.

chloe fotomodel rapit milano

FOTO: Instagram

Chloe Ayling a fost ținută prizonieră timp de șase zile la Milano, după ce a fost păcălită că va merge la ședință foto. Britanica de 20 de ani a fost drogată și răpită, cu scopul de a fi vândută într-o licitație pe internet. Ea a stat legată la mâini și la picioare într-un vestiar de lemn și a fost supravegheată mereu ca să nu scape. 

Lukasz Pawel Herba, un polonez care trăiește în Marea Britanie, a eliberat-o pe tânără după ce a aflat că fata este mama unui copil mic. El a fost arestat sub acuzația de răpire de persoane.

Anchetatorii au descoperit că polonezul a organizat mai multe licitații pe internet ca să vândă fete răpite.

Chloe Ayling a declarat că atacatorul i-ar fi spus că fetele urmează să ajungă în țările arabe și că cel puțin trei pe săptămână sunt vândute, iar când cumpărătorul se plictisește de ele, acestea ajung hrana tigrilor, notează Huffington Post.

Tânăra a mai spus anchetatorilor că Lukasz Pawel Herba i-a mărturisit că suferă de leucemie și că are nevoie de bani pentru a-și plăti tratamentul.

Chloe Ayling a declarat că i-a fost frică „în fiecare secundă” că va muri. Ea a povestit poliției italiene că ar fi fost implicați mai mulți răpitori, dar ca a văzut doar chipurile a doi bărbați.

O persoană cu mănuși negre m-a apucat din spate cu o mână pe gură și alta pe gât. O a doua persoană cu cagula neagră mi-a facut o injecție în braț. Mi-am pierdut cunoștința iar când m-am trezit, eram dezbracată, legată la mâini și picioare și închisă în portbagajul unei mașini. Eram într-o valiză și puteam să respir printr-o crăpătură” a relatat fotomodelul