Răsturnare de situație în cazul unui bărbat reținut după 8 ani pentru că și-ar fi ucis soția și cei patru copii: Nu el este criminalul

Data actualizării: Data publicării:
Xavier-Dupont-de-Ligonnes

ACTUALIZARE. Răsturnare de situaţie în cazul francezului acuzat că şi-a ucis familia acum opt ani și care fusese reținut pe aeroportul din Glasgow. Poliţiştii din Hexagon au anunţat astăzi că bărbatul reținut NU este criminalul căutat.

Au ajuns la această concluzie după efectuarea testului ADN, aşa că au fost nevoiţi să-l elibereze. Sunt cele mai recente dezvăluiri ale unui caz care a îngrozit Franţa în 2011.

Un bărbat şi-a ucis atunci soția şi cei patru copii, după care a dispărut fără urmă. Acum, poliţia a crezut că eforturile depuse au dat roade, odată cu prinderea individului pe aeroportul din Glasgow. Operațiunea a fost posibilă datorită unui pont primit de oamenii legii. 


Știrea inițială:

Xavier Dupont de Ligonne, un francez căutat timp de opt ani de poliţie pentru că şi-ar fi ucis nevasta şi cei patru copii, a fost prins pe aeroportul Glasgow din Scoţia.

Cazul a şocat toată Franţa în 2011, deoarece bărbatul a dispărut fără urmă după ce şi-ar fi omorât toată familia.

Unii anchetatori chiar au speculat că a murit, deoarece nu au mai dat de el până acum.

Poliţia franceză a primit un pont anonim că suspectul, sub o identitate falsă, urmează să plece în Scoţia, cu un avion de pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris.

Autorităţile nu au apucat să-l prindă în Franţa dar au anunţat Interpol. Când francezul a ajuns la Glasgow, poliţia l-a reţinut şi i-a confirmat identitatea după amprente.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri