Un bărbat condamnat la închisoare pe viață pentru că a tras în țeapă trei copii, eliberat după 45 de ani

Data actualizării: Data publicării:
david-mcgreavy

Un babysitter care în anii '70 a fost găsit vinovat pentru că a ucis trei copii și le-a pus trupurile pe un gard de fier forjat ca într-o țeapă ar urma să fie eliberat din penitenciar, după ce a executat 45 de ani din condamnarea de închisoare pe viață, informează BBC.

David McGreavy a fost condamnat la închisoare pe viață în 1973 pentru uciderea lui Paul Ralph (4 ani) și a surorilor lui: Dawn (2 ani) și Samantha (9 luni), în timp ce trebuia să aibă grijă de ei în casa lor din Worcester.

O comisie din penitenciar a considerat că bărbatul nu mai este „un risc” și că s-a „schimbat în mod considerabil” după cei 45 de ani după gratii. Psihologii penitenciarului au precizat în dosarul lui că acesta „a înțeles cauza problemei și de ce a ajuns în această situație”.

După aflarea veștii că bărbatul va fi eliberat, mama celor trei copii a declarat pentru The Sun că „mi-a pus copiii în țepe, i-a mutilat și au murit în agonie”. Elsie Urry a mai spus că i-a implorat pe membrii comisiei să nu-i accepte cererea de eliberare a celui cunoscut de atunci ca „Monstrul din Worcester”.

Femeia a mai spus că se simtă trădată, pentru că după condamnarea acestuia a fost asigurată că nu va ieși viu din închisoare.

Citește și ”Ce suntem obligați să facem pentru următorul veac românesc”

Elsie Urry si cei trei copii
Elsie Urry și cei trei copii. Arhivă personală

David McGreavy, care era chiriaș în casa acestei familii, a spus atunci că i-a ucis pe cei trei copii pentru că unul dintre ei nu se mai oprea din plâns. El era prieten cu tatăl copiilor și în noaptea crimelor avea grijă de ei, pentru că mama lor lucra într-un bar.

Paul a fost găsit strangulat, în timp ce lui Dawn i-a tăiat gâtul, iar fetița de 9 luni, Samantha, a murit după o lovitură puternică la cap.

Elsie Urry spunea într-un reportaj pentru BBC, în urmă cu doi ani, că David McGreavy nu ar trebuie să fie eliberat niciodată pentru crimele oribile pe care le-a comis. „Încă simt că lumea mă învinovățește pe mine pentru că eram la muncă în acea seară”, a mai spus femeia.

Chiar dacă au trecut aproape cinci decenii de atunci, ea vizitează permanent mormintele celor trei copii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri