Un bărbat înarmat, reținut la Disneyland Paris

Data publicării:
Disneyland Hotel Paris France 2011

Actualizare 18:55. Surse din poliția franceză spun că bărbatul are 28 de ani, este european, iar asupra lui avea două mitraliere și un exemplar din Coran. 

Potrivit presei de la Paris, suspectul, care a fost predat poliţiei, este un cetăţean francez în vârstă de 28 de ani. Nu se afla în atenţia serviciilor de informaţii. Împreună cu el a fost reţinută şi o femeie.


Bărbatul a fost oprit la controlul de securitate, la intrarea într-unul dintre hotelurile de la Disneyland Paris, informează presa franceză.

Agenții de securitate au găsit asupra acestuia două arme automate și muniție. De asemenea, a mai fost găsit un exemplar din Coran.

Bărbatul este acum în arestul poliției pariziene. Despre el nu se cunosc informații la această oră, însă presa franceză spune că nu era cunoscut serviciilor de securitate franceze și nici nu ar avea cazier. Se știe însă că are domiciliul în Paris, însă nu este cunoscută naționalitatea.

Se pare că bărbatul era însoțit de o femeie când a încercat să intre în parcul de distracții însă aceasta ar fi fugit. Polițiștii încearcă acum să o identifice.

Franța rămâne în alertă după atacurile teroriste din noiembrie 2015. Atacatorii au ucis atunci 130 de persoane și au rănit peste 350.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri