Un important ministru italian îl omagiază pe Putin

Data publicării:
French President Francois Hollande Receives Vladimir Putin, Russian President At Elysee Palace
PARIS, FRANCE - JUNE 05: Russian President Vladimir Putin leaves the Elysee Palace after a meeting and a dinner with French President Francois Hollande on June 5, 2014, in Paris, France. Russian President Vladimir Putin met for talks with French President Francois Hollande, as world leaders engaged in a bout of shuttle diplomacy over Ukraine ahead of D-Day ceremonies. (Photo by Thierry Chesnot/Getty Images)

Ministrul italian de interne Matteo Salvini a anunţat luni pe Twitter că va merge duminică la Moscova pentru finala Cupei Mondiale de Fotbal şi i-a adus un omagiu preşedintelui rus Vladimir Putin, relatează AFP.

French President Francois Hollande Receives Vladimir Putin, Russian President At Elysee Palace
FOTO: Guliver/Getty Images

„De oameni ca el, care au în inimă interesul propriilor cetăţeni, ar fi nevoie cu zecile în această ţară”, în Italia, a declarat Salvini, care şi-a făcut din sloganul „Italienii mai întâi” linia sa de conduită în politică.

Purtătoarea sa de cuvânt a confirmat această deplasare, dar a precizat luni că Salvini, care este şi vicepremier, nu se va întâlni cu Putin, contrar a ceea ce se intenţiona la un moment dat.

Sursa: Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri