Un inginer italian se dădea drept medic ginecolog. Bărbatul a fost arestat și acuzat de pedofilie

Data actualizării: Data publicării:
medic scrie shutterstock_435307894

La prima vedere, bărbatul de 50 de ani părea un cetăţean model: era însurat, avea doi copii şi nu fusese niciodată în atenţia autorităţilor. Dar trăia o viaţă dublă. 

Un inginer din Italia, care se dădea medic ginecolog, a fost arestat de poliţia italiană şi acuzat de pedofilie.  Este încă un caz de doctor fals descoperit în Italia, țara unde și-a început cariera de impostor și Matteo Politi, pretinsul chirurg estetician arestat luna trecută în România.

În timpul liber, inginerul pretindea că este medic ginecolog şi îşi construise mai multe identităţi false pe internet care să-i susţină povestea. Nimic nu dădea de bănuit și reuşea să păcălească minore, pe care le chema la controale în cabinetul său improvizat într-un apartament de la periferia oraşului Brianza, de lângă Monza. În acest loc, falsul doctor abuza şi ameninţa fetele.

Până acum, doar două minore au depus plângere, dar anchetatorii cred că numărul victimelor ar putea fi mult mai mare. Ancheta a început în noiembrie 2018, când tatăl uneia dintre fete a alertat carabinierii. Printre victime ar putea fi și o fetiță în vârstă de numai zece ani.

Inginerul care se dădea medic a fost acuzat de pedofilie, abuzuri sexuale și deținere de materiale sexuale cu minori. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să stea cel puţin șase ani de închisoare.

Citiți și:  A pilotat avioane timp de 20 de ani, fără să fie pilot

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri