Un maestru bucătar vedetă în Italia, arestat pentru că gătea cu canabis

Data publicării:
canabis GettyImages-109913284-1
Foto: Gulliver/GettyImages

Maestrul bucătar Carmelo Chiaramonte, o vedetă a televiziunii italiene, a fost arestat sub suspiciunea de trafic de droguri, după ce poliția a descoperit în locuința acestuia o jumătate de kilogram de canabis și două plante de marijuana cu o înălțime de doi metri, potrivit The Guardian.

Chiaramonte, în vârstă de 50 de ani, ar fi declarat poliției că era "în căutare de noi arome" pentru preparate din bucătăria contemporană, potrivit Mediafax.

Poliția a mai confiscat, pe 27 septembrie, din locuința acestuia, situată în Trecastagni, estul Siciliei, mai multe produse infuzate cu canabis, precum vinuri, ulei și carne de ton.

Chiaramonte se descrie drept "consultant în agro-alimentație pentru bucătăria mileniului al treilea", potrivit publicației italiene La Sicilia.

Între timp, Chiaramonte a fost eliberat, în așteptarea procesului.

Celebru pe insula natală, Sicilia, acesta lucrează ca chef la Katane Palace Hotel din Catania. A devenit celebru ca gazdă a unor programe TV culinare, iar una dintre emisiunile sale s-a numit "Immoral Recipes and Aphrodisiac Foods".

Editor web: Cristina Tudor

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri