Un magnat al fotbalului și soția sa au fost legați, bătuți și jefuiți în propria casă. Hoții „voiau să știe unde este comoara”

Data publicării:
Bernard și Dominique Tapie se plimba pe o strada din saint tropez.
Bernard și Dominique Tapie. Foto: Profimedia

Controversatul om de afaceri francez Bernard Tapie, patronul echipei de fotbal Olympique Marseille a fost atacat și jefuit noaptea trecută, relatează BBC.

Incidentul a avut loc la locuința sa de lângă Paris. Tapie și soția sa au fost atacați de patru persoane. Au fost legați cu cabluri electrice și agresați fizic.

Bernard Tapie, în vârstă de 78 de ani, și soția sa, Dominique, în vârstă de 70 de ani, dormeau când patru bărbați au reușit să treacă de agenții de securitate și au pătruns în casa lor, la scurt timp după miezul nopții.

Intrușii au tras-o pe Dominique Tapie de păr „pentru că voiau să știe unde este comoara”, a declarat pentru AFP primarul din Combs-La-Ville, Guy Geoffroy.

„Dar, desigur, nu existaa nici o comoară, iar faptul că nu au găsit-o i-a făcut să fie și mai violenți”, a adăugat el.

Tapie a fost lovit în cap cu o bâtă.

Hoții ar fi furat două ceasuri, inclusiv un Rolex, cercei, brățări și un inel.

Când a reușit să se elibereze, Dominique Tapie a fugit la casa unui vecin și a chemat poliția. Ea a suferit leziuni faciale după ce a fost lovită de mai multe ori și a fost dusă la spital.

„E în stare bună”, a spus nepotul lui Tapie, Rodolphe Tapie.

Bernard Tapie a refuzat să meargă la spital.

"Este zguduit și foarte obosit", a spus Rodolphe Tapie.

Bernard Tapie este on om de afaceri controversat. Este fostul proprierar al brandului Adidas și patronul echipei de fotbal Olympique Marseille. În anii 1990 a fost ministru pentru o scurtă perioadă.

Dar a petrecut și 5 luni în închisoare în urma unor anchete de corupție și fraudă fiscală.

Editor : Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri