Un mecanic de locomotivă beat a făcut o cursă haotică prin Stuttgart, înjurându-și angajatorul prin difuzoare

Data publicării:
An S-Bahn of the Deutsche Bahn travels in the direction of Stuttgart (wiping effect due to long exposure time with simultaneous movement of the camera).
Foto: Profimedia

Un mecanic de locomotivă din Germania aflat sub influenţa alcoolului a fost arestat după ce garnitura de tren pe care o conducea a făcut o cursă haotică prin oraşul Stuttgart, în timpul căreia şi-a exprimat prin difuzor nemulţumirea faţă de slujbă şi de angajatorul său.

Într-o ţară precum Germania, unde aşteptările referitoare la punctualitate sunt mari în special când vine vorba despre mersul trenurilor, a devenit evident destul de repede că ceva era în neregulă cu ruta acelui tren suburban, după ce bărbatul de 43 de ani a ignorat mai multe staţii, a precizat un purtător de cuvânt al poliţiei prentru dpa, potrivit Agerpres.

Totodată, mecanicul nu le deschidea uşile călătorilor sau le deschidea cu o întârziere semnificativă, potrivit poliţiei.

În acest timp, mecanicul a făcut mai multe anunţuri prin portavoce, prin care îşi critica slujba şi angajatorul, a mai precizat purtătorul de cuvânt.

Când trenul a trecut în viteză prin dreptul staţiei Rutesheim, o femeie care îşi aştepta fiica ce călătorea pe această rută a alertat poliţia.

Mecanicul a reuşit să facă din nou un ocol neprogramat înainte ca poliţia să reuşească să-l aresteze.

În urma testării, a rezultat o alcoolemie de 0,28%.

Bărbatul este în prezent anchetat sub suspiciunea de perturbare periculoasă a traficului feroviar.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri