Un pilot beat a ținut pasagerii blocați timp de trei zile

Data actualizării: Data publicării:
avion tap portugalia
FOTO; Shutterstock

Un zbor Stuttgart - Lisabona al companiei aeriene portugheze TAP a fost anulat după ce co-pilotul a venit la muncă beat. Pasagerii au fost astfel nevoiți să aștepte trei zile pentru a ajunge la destinație.

avion tap portugalia
FOTO; Shutterstock

Un angajat al aeroportului a alertat securitatea, după ce a observat că bărbatul, în vârstă de 40 de ani se împiedica și mirosea a alcool. Securitatea aeroportului a luat astfel măsura ca avionul, care trebuia să decoleze pe 23 martie, să rămână la sol, scrie People.

Când unul dintre pasageri a intrat în contact cu compania pe Twitter, răspunsul a fost că „zborul a fost anulat din cauza faptului că pilotul nu era capabil să efectueze zborul”. Reprezentanții companiei aeriene au menționat că „vor iniția o investigație internă și vor lua măsurile necesare” în acest caz și de asemenea au adresat scuze pasagerilor pentru neplăceri.

Cei 106 pasageri care aveau biletele cumpărate pentru acel zbor au primit vouchere pentru a se caza la hotel și au fost reprogramați pentru un nou zbor, pe 26 martie, atunci fiind următoarea zi când „erau locuri disponibile”, potrivit companiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri