Un român este judecat în Marea Britanie după ce și-a forțat iubita să-și tatueze numele lui pe gât

Data publicării:
tatuaj
FOTO: Shutterstock

Un român stabilit în Marea Britanie este acuzat că a avut un comportament agresiv față de iubita sa după ce a a obligat-o să stea să i se tatueze numele lui pe gât.

tatuaj
FOTO: Shutterstock

Florin Raru, în vârstă de 30 de ani, a ajuns în fața judecătorilor din cauza crizelor de gelozie care l-au împins spre un comportament abuziv față de iubita sa, Ophelia Wiedenhamer, potrivit Gloucestershirelive.co.uk.

Cei doi și-au început relația, în 2012, după ce s-au cunoscut într-un pub din Londra. Cu timpul, bărbatul a devenit „foarte agresiv și posesiv” și a amenințat că o omoară, motiv pentru care femeia voia să încheie relația.

E un șir nefericit de evenimente. Domnul Raru confirmă faptele, dar spune că altele au fost circumstanțele. Domnul Raru este un român și locuiește în Marea Britanie de ceva timp. Iubita lui este din Santa Lucia și s-a mutat aici în 2012. Cei doi s-au întâlnit într-un pub din Londra și au început o relație în 2012. Apoi, românul a devenit deosebit de obsesiv și gelos după doi ani, în 2014”, afirmă procurorul de caz.

În aprilie, 2017, Florin Raru și-ar fi obligat iubita să stea în timp ce un prieten de-al lui i-a tatuat pe gât numele lui.

Cazul este pe rolul tribunalului din Gloucester, iar investigațiile continuă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri