Video Un șofer a filmat-o pe femeia care a condus pe contrasens în Ungaria și a provocat un accident cu trei morți

Data actualizării: Data publicării:
accident

Un șofer a filmat-o pe femeia din Ungaria care a condus pe autostrada M5 din Ungaria pe contrasens și a produs un accident în urmă căruia au murit trei persoane, transmite jurnalistul Digi24 în Ungaria, Balazs Barabas.

Martorul a dat detalii ziarului Ripost despre accident: soferița aflată pe contrasens a evitat 13 masini si a lovit-o frontal pe a 14-a, provocând moartea unei femei de 68 de ani de cetățenie română.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit martorului, femeia care conducea părea foarte calmă și ar fi avut mai multe posibilități să iasă de pe autostradă, dar n-a făcut-o. Acesta spune că părea evident că femeia voia să se sinucidă.

Anterior, mama femeii a declarat unui post de televiziune că este exclus ca fiica ei să fi vrut să se sinucidă. Avea 27 de ani, era studentă la politologie și avea planuri de viitor. Fiul său de 10 ani se afla în mașină alături de ea și a murit și el în accident.

Politia nu a confirmat niciuna dintre variante.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri