Un tânăr a fost amendat cu 10.000 de lire sterline pentru o petrecere. Acum își cere scuze

Data publicării:
petrecere studenti
Foto: GettyImages

Un tânăr a fost amendat cu 10.000 de lire sterline (10.800 de euro) pentru că a organizat o petrecere cu peste 50 de invitați. El le-a scris acum vecinilor pentru a-și cere scuze pentru că a încălcat restricțiile pentru combaterea coronavirusului, relatează The Independent.

Studentul în vârstă de 19 ani a scris că „petrecerea prostească” de la locuința sa din Lenton, Nottingham, „a scăpat de sub control”.

El a adăugat că el și colegii de locuință au invitat doar 25 de prieteni, pentru a rămâne în limita permisă, dar alte zeci de persoane au apărut pe neașteptate la petrecere.

„Nu a fost niciodată intenția noastră să vă stricăm seara. A fost o greșeală majoră din partea noastră, având în vedere atât problemele pe care le-am provocat, cât și pandemia care afectează societatea noastră”, a scris tânărul.

Poliția din Nottinghamshire a declarat că studentul va trebui să se prezinte în instanță în cazul în care nu reușește să plătească amenda uriașă sau dacă o contestă.

„Această petrecere a fost un exemplu clar de încălcare deliberată a regulilor și, drept urmare, ne-am folosit puterile depline pe care le avem pentru a gestiona situația, a spus șeful adjunct al poliției, Steve Cooper.

Poliția a fost chemată în urma unei plângeri făcute de vecini. Primii care au sosit au fost polițiștii locali care au fost „întâmpinați cu ostilitate din partea organizatorului”, a precizat poliția într-un comunicat.

A venit un alt echipaj de poliție, care a găsit în casă peste 50 de persoane în interiorul casei și le-a ordonat tuturor să plece.

Deși au fost deranjați de petrecere, vecinii spun că amenda de 10.000 de lire este „ridiolă”.

„Toți am fost studenți la un moment dat”, a spus un vecin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri