Un vas fantomă a apărut pe țărmul Irlandei, după ce a plutit în Atlantic timp de un an

Data actualizării: Data publicării:
vas esuat
Foto: Twitter

Un vas eșuat a apărut pe coasta Irlandei, dupa furtuna Dennis, ce a afectat vestul Europei.

Nava a fost abandonată de echipajul ei și a plutit în derivă în Oceanul Atlantic mai bine de un an de zile. Vasul de 77 de metri MV Alta s-a apropiat, în traseul lui fără destinație, de țărmurile SUA, Americii de Sud, Africii și Europei, potrivit The Guardian.

Plimbarea navei s-a încheiat însă în timpul furtunii Dennis, duminică, atunci când a ajuns pe coasta unui sat pescăresc din comitatul irlandez Cork, la malul Mării Celtice.

Vasul, aparent într-o stare bună, a rămas blocat între stânci. Autoritățile au avertizat localnicii să nu se apropie prea mult de acesta pentru că este situat într-o zonă greu accesibilă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Vasul s-a defectat în septembrie 2018, în timpul unei călătorii din Grecia către Haiti. Toți cei 10 membri ai echipajului au fost atunci salvați de paza de coastă și transportați în Puerto Rico.

Editor web: C.T.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri