Una dintre victimele bărbatului din Germania care otrăvea mâncarea colegilor de serviciu a murit

Data actualizării: Data publicării:
Cuisine Culinary Buffet Dinner Catering Dining Food Celebration Party Concept. Group of people in all you can eat catering buffet food indoor in luxury restaurant with meat and vegetables.
Foto: arhivă GettyImages

Un bărbat în vârstă de 26 de ani din Germania care a rămas în stare vegetativă după ce un coleg de serviciu a otrăvit mâncarea sa şi a altor colegi timp de mai mulţi ani a murit, a confirmat joi un oficial german, relatează Agerpres.

Individul care l-a otrăvit a fost condamnat la închisoare pe viaţă în martie 2019 după ce a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce presăra o pudră suspectă în mâncarea şi băutura colegilor de muncă - ulterior s-a descoperit că era vorba despre compuşi de plumb şi cadmiu - la o companie din oraşul Schloss Holte-Stukenbrock, vestul Germaniei.

Bărbatul, care a fost arestat în mai 2018, este acuzat că a otrăvit mâncarea colegilor de serviciu de-a lungul mai multor ani.

Procurorii au declarat ulterior că investighează alte 21 de decese premature în rândul angajaţilor companiei ca urmare a otrăvirilor.

Părinţii bărbatului care a murit au vorbit în timpul procesului despre chinul prin care a trecut fiul lor ani de zile.

Avocaţii inculpatului au contestat sentinţa la Curtea Federală de Justiţie (BGH) din Germania.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri