"Vestele galbene": Avem nevoie de Laura Codruța Kovesi

Data actualizării: Data publicării:
kovesi

Laura Codruţa Kovesi primeşte sprijin din Franţa pentru funcţia de procuror şef european, deşi contracandidatul său este un procuror francez. "În lupta împotriva corupţiei avem nevoie de Laura Codruţa Kovesi", scrie într-un mesaj publicat pe pagina de Twitter a "Vestelor galbene" din Justiţie. Acesta este însoţit de o fotografie în care imaginea fostei şefe a DNA este pusă în mijlocul unei inimi uriaşe.

"Pentru a lupta împotriva corupției gulerelor albe, Europa va înființa instituția „procurorului european”: așa că nu lăsa pe oricine să fie numit în această funcție! Împotriva corupției, avem nevoie: Laura Codruța Kovesi”, este mesajul de pe pagina de Twitter a Vestelor Galbene din Justiție. Mesajul este însoțit de mai multe imagini, printre care și una în care apare poza lui Kovesi în centrul unei inimi pe care scrie: "Procuror european împotriva corupției. Avem nevoie de Laura Codruța Kovesi."

Printre imagine se află și o captură a unui articol ilustrat cu Liviu Dragnea, în care scrie că Guvernul de la București încearcă să împiedice numirea lui Kovesi în funcția de procuror general european.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Joi a avut loc a treia rundă de negocieri între reprezentanţii Parlamentului European şi ai Consiliului UE pentru numirea viitorului procuror-şef european. Și aceasta a eșuat, iar următoarea rundă, programată inițial pentru 10 aprilie, a fost anulată. Negocierile vor fi reluate abia după alegerile europarlamentare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri