Victima atacului rasist din zborul Ryanair a dezvăluit că nu-și revine din șoc: „Nu pot să dorm, nu pot să mănânc”

Data publicării:
pasager nervos twitter
Un bărbat nervos a jignit o femeie într-un zbor Ryanair. FOTO: Twitter

O femeie care a fost abuzată de un pasager, într-un avion Ryanair, vineri, spune că nu poate să-și revină din șoc după incident.

pasager nervos twitter
Un bărbat nervos a jignit o femeie într-un zbor Ryanair. FOTO: Twitter

Videoclipul cu un bărbat nervos, într-un avion Ryanair, care a plecat din Barcelona cu destinația Londra, a devenit rapid viral pe rețelele de socializare, în ultimele zile.  Bărbatul nervos a jignit-o, în repetate rânduri, pe femeia de culoare care stătea la un scaun distanță de el și a „împins-o” să plece de lângă el. El a numit-o, printre altele, „vacă urâtă și proastă”.

La câteva zile de la incident, femeia nu pare să-și fi revenit din șoc. Ea spune că e deprimată și că nu poate dormi noapte gândindu-se la ce s-a întâmplat, potrivit Independent.

„Sunt foarte deprimată. Mă gândesc: Ce am făcut să merit asta? Nu am făcut nimic să merit să mă atace din cauza culorii pielii mele”, a declarat femeia pentru un post de televiziune.

Ea menționează că a marcat-o așa de mult încât mereu când își amintește de incident izbucnește în plâns.

„Mă simt foarte rău, pentru că și el și eu am plătit pentru acel zbor”, adaugă victima.

„Nu pot să dorm, nu pot să mănânc. Stau și mă gândesc că nu am mai trăit așa ceva până acum în nicio călătorie”, mărturisește femeia.

Femeia era însoțită de fiica ei în avion, care intervine și îi răspunde bărbatului la jigniri, după care le roagă pe stewardese să îl dea afară din avion pe bărbat. Compania aeriană l-a lăsat însă pe pasagerul nervos la bordul avionului, iar internauții au criticat dur acest lucru.

Fiica femeii abuzate spune că bărbatul s-a enervat inițial pentru că mama ei, care suferă de artrită, s-a mișcat greu ca să-i facă loc bărbatului să treacă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri