VIDEO. Conservatorul Boris Johnson şi liderul laburist, huiduiți. Sunt considerați vinovați pentru votul BREXIT

Data publicării:
Boris-Johnson-and-Jeremy-Corbyn-getty din daily express

Cei doi au fost huduiţi la un eveniment, deşi au făcut tot posibilul să-i convingă pe britanici să aleagă corect. Amândoi trag acum ponoasele. Boris Johnson e acuzat că a scos Marea Britanie din Uniunea Europeană, iar Jeremy Corbyn că nu a făcut suficient pentru a o menţine înăuntru.

E vina ta, Jeremy! E vina ta! Trebuie să-ţi dai demisia! Nu-i mai folosi pe cei din mişcarea gay ca să-ţi maschezi slăbiciunea!”, i-au strigat participanții la defilarea gay care a avut loc sâmbătă la Londra.

Liderul Partidului Laburist a declanşat furia britanicilor, în momentul în care a participat la parada gay din Londra. Jeremy Corbyn susţine că a făcut tot posibilul să-şi convingă electoratul să voteze pentru rămânerea în Uniunea Europeană. Contestat în stradă, el ar putea pierde şi conducerea partidului, fiindcă mai mulţi deputaţi au depus o moţiune împotriva sa. După referendum, Corbyn dă vina pe adversarii politici.

- Alegerea conservatorilor de a face comunităţile defavorizate să plătească pentru criză a deschis uşa unei forme de politică urâtă, discriminatoare, a declarat Corbyn la o conferință de presă.

- Dacă va fi o luptă pentru conducerea partidului, veţi mai candida?

- Da, sunt aici, mulţumesc!

De partea cealală a taberei, un alt lider este ţinta ironiilor şi huiduielilor. E vorba de Boris Johnson, fostul primar al Londrei şi cel care este considerat omul cu cele mai mari şanse la conducerea guvernului de la Londra.

Născut în Statele Unite din părinţi britanici, Boris Johnson are rădăcini turceşti. Bunicul său a fost ministru de Interne al Turciei la începutul secolului al XX-lea. A urmat cursurile renumitului colegiu Eton din Marea Britanie, acelaşi la care au fost prinţii William şi Harry. A studiat apoi la Oxford, dar toate aceste studii nu valorează nimic pentru cei care voiau să rămână în Uniunea Europeană.

„Mi-e ruşine...mi-e ruşine de această ţară...Nu cred că cei care au votat pentru ieşire înţeleg ce-au făcut...”, spune, dezamăgită, o tânără.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri