VIDEO. Cum s-a văzut lupta cu teroriștii prin ochii forțelor speciale franceze

Data publicării:
10931409 828284520569078 2934387365602272730 n

Acesta este momentul în care trupele speciale intervin la Dammartin-en-Goële, în tipografia în care se refugiaseră fraţii Kouachi, cei mai căutaţi oameni din Franţa în acel moment. Totul se întâmpla după nouă ore de negocieri cu teroriştii.

Aşa cum se vede şi din aceste imagini, în tot acest timp, forţele de ordine s-au pregătit meticulos, pentru a fi sigure că autorii masacrului de la Charlie Hebdo nu scapă din încercuire.

Citiți și:
FOTO & VIDEO. Marșul Solidarității în Franța. Au participat milioane de oameni. Printre ei, 56 de demnitari străini 
Mentorul fraților Kouachi lucrează la spitalul unde au fost aduse o parte din victimele atacului de la „Charlie Hebdo”

Până la urmă, confruntarea armată dintre forţele de ordine şi terorişti nu a putut fi evitată, iar aceştia au murit în schimbul de focuri.

Pe aceeaşi înregistrare dată publicităţii de Ministerul de Interne de la Paris sunt şi imagini de la cea de-a doua criză - luarea de ostatici de la Vincennes.

Scenele pe care le urmăriţi au fost filmate de cameramanii Ministerului de Interne, imediat după ce trupele speciale l-au ucis pe teroristul Amedi Coulibaly şi i-au eliberat oamenii luaţi ostatici în magazinul cu specific evreiesc din Porte de la Vincennes.

Citiți și:
Jurnaliștii francezi le mulțumesc colegilor de breaslă. Raluca Lunculescu, trimisul special Digi24, într-un reportaj difuzat de France 2
Semne de întrebare după tragediile de la Paris

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri